ZON genomineerd voor het Zonnetje
oktober 12, 2022

Over ZON

Zoetwatervoorziening Oost Nederland richt zich op onderzoek naar de huidige en toekomstige droogte-problematiek en mogelijke oplossingen en maatregelen.

ZON genomineerd voor het Zonnetje

Ieder jaar kiest het Nationaal Deltaprogramma één project wat dient als inspiratie hoe we in Nederland om moeten gaan met voldoende zoetwater, ruimtelijke adaptatie en waterveiligheid. Nu is ZON een van de genomineerden.

De Wildenborch is een mooi voorbeeld van een ZON-project uitgevoerd door Waterschap Rijn en IJssel waarbij het watersysteem anders wordt ingericht. Door goed met elkaar samen te werken willen we dit in heel Oost-Nederland bereiken. In het onderstaande filmpje laten Louisa Remesal en Amy Maduro zien waarom de samenwerking zo belangrijk is.

Op donderdag 10 november maakt Deltacommissaris Peter Glas de winnaar bekend op het Nationaal Deltacongres in Haarlem. Stem jij ook op onze samenwerking? Dit kan tot en met maandag 7 november via deze link –> https://lnkd.in/erJQu-tz 

Contact

Postadres:

Provincie Gelderland
T.n.v. Amy Maduro
Postbus 9090,
6800 GX Arnhem

Zoetwatervoorziening Oost Nederland (ZON) richt zich op onderzoek naar de huidige en toekomstige droogteproblematiek en mogelijke oplossingen en maatregelen.

Provincie Gelderland

T.n.v. Amy Maduro
Postbus 9090,
6800 GX Arnhem

 

Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken:
Privacybeleid