Nieuwsbrief juni 2021
juni 30, 2021

Over ZON

Zoetwatervoorziening Oost Nederland richt zich op onderzoek naar de huidige en toekomstige droogte-problematiek en mogelijke oplossingen en maatregelen.

Nieuwsbrief juni 2021

In deze nieuwsbrief net voor de zomer willen wij graag het nieuwe werkprogramma van ZON bij jullie onder de aandacht brengen. Hieronder kunt u daarover meer lezen. Daarnaast willen we u vragen om 4 november alvast te noteren in uw agenda, dan wordt tijdens een symposium de bestuursovereenkomst voor de 2e fase ZON ondertekend! Verder willen we in deze nieuwsbrief twee projecten van LTO en van Staatsbosbeheer in het zonnetje zetten en komt Joost van Oostrum, burgermeester van gemeente Berkelland aan het woord over ZON. We sluiten af met een korte bespreking van het rapport dat Govert Geldof geschreven heeft over 21 bouwstenen die een gebiedsontwikkeling rond verdroging tot een succes maken.

Contact

Postadres:

Provincie Gelderland
T.n.v. Amy Maduro
Postbus 9090,
6800 GX Arnhem

Zoetwatervoorziening Oost Nederland (ZON) richt zich op onderzoek naar de huidige en toekomstige droogteproblematiek en mogelijke oplossingen en maatregelen.

Provincie Gelderland

T.n.v. Amy Maduro
Postbus 9090,
6800 GX Arnhem

 

Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken:
Privacybeleid