Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad Oost-Nederland
november 21, 2023

Over ZON

Zoetwatervoorziening Oost Nederland richt zich op onderzoek naar de huidige en toekomstige droogte-problematiek en mogelijke oplossingen en maatregelen.

Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad Oost-Nederland

Hoe maak je slim gebruik van beschikbare kennis, hulpmiddelen en tools op het gebied van klimaatadaptatie? Hoe leer je van elkaars ervaringen en speel je sneller in op het veranderende klimaat? En: wie heb je nodig om aan de slag te gaan? Op donderdag 7 december krijg je antwoord op deze vragen tijdens de bijeenkomst van ‘Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad’, in Pakhuis Noorderhaven in Zutphen. Je kunt je nu aanmelden en een keuze maken voor de verschillende parallelsessies.

Als Zoetwatervoorziening Oost-Nederland dragen we bij aan één van de deelsessies: “Droogte in de stad: waar laten we het water (weglopen)?” Hier geven we een toelichting op een verkenning die we gaan starten over het vergroenen van steden: wat als je straks meer water nodig hebt voor het (nieuwe) groen? Maar wat als dat water straks niet beschikbaar is in droge tijden?

Klik hier voor meer informatie en voor de uitnodiging van Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad

 

Contact

Postadres:

Provincie Gelderland
T.n.v. Amy Maduro
Postbus 9090,
6800 GX Arnhem

Zoetwatervoorziening Oost Nederland (ZON) richt zich op onderzoek naar de huidige en toekomstige droogteproblematiek en mogelijke oplossingen en maatregelen.

Provincie Gelderland

T.n.v. Amy Maduro
Postbus 9090,
6800 GX Arnhem

 

Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken:
Privacybeleid